logo

Home » Astrolijn.com

Astrolijn.com

Hoe werkt het ?

Eenmaal aangekomen op Astrolijn.com is het registreren eenvoudig door het invullen van uw naam, e-mail adres en wachtwoord. In minder dan één minuut bent u geregistreerd en kunt u aan de gang op Astrolijn.com. Wanneer u op “Online Consulenten” klikt, krijgt u direct te zien welke consulenten online zijn. Door op de consulent naar keuze te klikken komt u op zijn/haar profielpagina uit, waar u direct de beschikbaarheid kunt inzien, credits kunt aanschaffen en het gesprek kan starten!

Klantenservice en veiligheid

Astrolijn is begaan met uw privacy en garandeert uw gegevens te beveiligen tegen misbruik. Daarnaast heeft Astrolijn in haar voorwaarden opgenomen dat gesprekken 100% anoniem zijn en persoonlijke gegevens nooit in handen van derden zullen vallen.

Bijzonderheden

U belt in via een lokaal telefoonnummer, waardoor er geen extra kosten in rekening gebracht worden, zoals bij bijvoorbeeld een 09xx nummer. Uw tijd gaat pas in op het moment dat de chat begint, waardoor u nooit teveel betaald. Door dit systeem is het altijd inzichtelijk hoeveel u heeft uitgegeven en hoe lang u nog gebruik kunt maken van uw aantal aangekochte minuten.

Kosten

Op basis van een aantal minuten koopt u minuten/credits in, welke u kunt gebruiken voor het contact met één of meerdere van de consulenten.

Aantal credits Kosten
Basis - 10 minuten € 15,00 - (€1,50 per credit/minuut)
Brons - 20 minuten € 28,00 - (€1,40 per credit/minuut)
Zilver - 40 minuten € 50,00 - (€1,25 per credit/minuut)
Goud - 65 minuten € 65,00 - (€1,00 per credit/minuut)
Diamant - 100 minuten € 80,00 - (€0,80 per credit/minuut)

Onze mening over Astrolijn.com

Wij hebben op verschillende momenten van de dag het aantal online consulenten in de gaten gehouden. Dit ligt gemiddeld zo rond de 15-20 actieve consulenten, wat een redelijk aantal is. Het enige benoembare minpuntje is dat wij het jammer vinden dat de website niet ‘gratis’ kan worden uitgeprobeerd door middel van een aantal gratis credits. Op ons maakt mediumastro.nl de indruk van een knusse website, die veel ervaren consulenten op de website heeft staan. Wat ons betreft zeker een aanrader!

astrolijn
Onze score
9.2 / 10
Top 3 medium websites
mediums
8.2 / 10
Lees review